Ongeacht uw middelen en tijd, zijn er een aantal manieren waarop je kunt de Belgian Student Platform te ondersteunen.

Hier zijn enkele suggesties.

2 minuten te ondersteunen

  • Maak de Belgian Student Platform  website uw startpagina. Dit helpt bij het verhogen onze bekendheid in webpagina zoekopdrachten en zal ook ons in staat stellen om reclame aan te trekken in de toekomst.
  • Geef de link naar de Belgian Student Platform webpagina van uw website of die van uw werkplek.
  • Vooruit ons evenement mededelingen aan uw vrienden en contacten.
  • Gebruik ons festival en seizoenen groeten als e-mailen vrienden.

15 minuten te ondersteunen

  • E-mail ons artikelen, columns en nieuws in de papieren die je voelt relevant zijn voor ons werk. E-mail ons gebeurtenissen die het studenten en dus Belgian Student platform  bijdrage aan heeft.
  • Schrijf een brief van aanbeveling voor de Belgian Student Platform en verstuur deze naar uw gemeente, lid van het Europees Parlement en / of enige andere persoon / lichaam waar u denkt dat wij moeten voldoen.

30-60 minuten per week ondersteuning

Vrijwilliger van thuis door het uitgeven van slechts 30 minuten per week door ons te helpe nmet lopende projecten. Deze kunnen worden geperst tussen werk en studie en wordt de computer gebaseerd. Dergelijke steun zal gaan of andere manier in het helpen ons met onze workload.We zullen u voorzien van een lijst van taken en lopende projecten. Je zal in staat zijn om deze nog in je eigen tijd en plaats. In de meeste gevallen zullen deze ook online taken, zoals webpagina’s zoeken, proeflezen, feedback en database collatie.